Tukivarsien vaihdot Kaarinassa

Tukivarsi on kuluva osa ja katsastuksessa viimeistään kuluneet puslat ja väljä pallonivel huomataan. Huollossa ja ohjauskulmien säädön yhteydessä käymme läpi mahdolliset väljyydet ja pystymme vaihtamaan kuluneet osat uusiin. Usein kuoppaisella tiellä ajettaessa kuuluu kolina, se viittaa johonkin vikaan pyörän ripustuksissa.

Muutamissa autoissa alapallonivel on pulteilla kiinni alatukivarressa ja silloin sen vaihtaminen on kohtuullisen nopea työ. Pallonivel voi olla kiinnitetty suoraan alatukivarteen, jolloin nivel pitää prässillä puristaa pois ja samoin prässätä uusi takaisin paikalleen. Usein kokonainen tukivarsi on suhteessa niin edullinen, että sen koko uusiminen kannattaa koska silloin kaikki puslat ja nivelet tulee uudet.

“Koiranluu” eli tukitanko on meillä helppo vaihtaa ja se onnistuukin usein hyvin lyhyellä odotusajalla. Osat saamme jopa saman tai seuraavan päivän aikana Fixus-varastosta.

Jos ohjauksessa on klappia, se viittaa väljään raidetangonpäähän tai aksiaaliniveleen. Nämä kaikki korjaukset onnistuu nopealla aikataululla ja laadukkailla osilla. Kysy hintaa ja aikaa soittamalla!

Aina kun pyörän ripustuksia tai ohjauksen osia vaihdetaan pitää myös aurauskulmat säätää.

Auton tukivarren vaihto

12 kk korotonta maksuaikaa

Tiesitkö, että tarjoamme uskomattoman 12 kuukauden korottoman maksuajan kaikkiin ostoksiisi? Hanki tili helposti: lähetä vain tekstiviesti RENGAS numeroon 18311! Olipa tarpeenasi huolto, upouudet renkaat tai vanteet, meiltä löydät parhaat ratkaisut juuri sinulle.

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta!

arvostelu Googlessa
arvostelu Facebookissa

Jätä tarjouspyyntö

Voit myös jättää meille tarjous­pyynnön

This is just placeholder text. Don’t be alarmed, this is just here to fill up space since your finalized copy isn’t ready yet. Once we have your content finalized, we’ll replace this placeholder text with your real content.