Öljynvaihto Kaarina

Olemme suomalainen Fixus-korjaamo Kaarinassa ja meille on myönnetty avainlippu-merkki, joka tarkoittaa että palvelu on tuotettu Suomessa ja meillä vielä suomalaisin voimin. Teemme kaikki öljynvaihdot ja määräaikaishuollot autonvalmistajan ohjeiden mukaan, jolloin autosi pysyy hyvässä kunnossa, takuun säilyttäen. Meillä on myös kierrätysasiat kunnossa, siitä todisteena Kaarinan ympäristötarkastajan lausunto.

Mitä me teemme

Öljynvaihdot kaikkiin autoihin

Öljynvaihto kannattaa tehdä uuteen autoon jo ennen 5th km koska silloin auton moottori ”opettelee käymistä” ja tehtaan epäpuhtaudet poistuu ensimmäisessä öljynvaihdossa. Jatkossa 10-15th riittää vaihtoväliksi, riippuen moottorin öljymäärästä. Öljymäärän saat selville huoltokirjasta, tai voit päätellä sitä moottorin koosta.

Meillä lisätään uusi öljy autonvalmistajan hyväksynnän ja suosituksen mukaisesti. Moni automerkki ja malli vaatii oman viskositeetin ja tyypin öljyltä, joten valtaosaan autoista meillä löytyy öljy heti varastosta ja loput tilaamme aina autokohtaisesti.

Öljynvaihto menossa ja öljyä valuu valumisastiaan

12 kk korotonta maksuaikaa

Tiesitkö, että tarjoamme uskomattoman 12 kuukauden korottoman maksuajan kaikkiin ostoksiisi? Hanki tili helposti: lähetä vain tekstiviesti RENGAS numeroon 18311! Olipa tarpeenasi huolto, upouudet renkaat tai vanteet, meiltä löydät parhaat ratkaisut juuri sinulle.

Henkilökunta

Meillä hommat sujuu

Markulla on yli viidentoista vuoden kokemus rengasalalta, yli miljoona kilometriä ammattikuljettajana sekä nastarenkaiden testaajana usean vuoden ajalta ja jatkuva kehityksen seuraaminen takaa ammattitaidon. Kun kyse on renkaista ja vanteista, kyse ei ole pelkästään ulkonäöstä vaan kyse on myös turvallisuudesta ja silloin ei työn laadusta tingitä.

Asentajilla on kymmenien vuosien kokemus autohuolloista ja korjauksista, erityisesti ollaan perehdytty Mercedes-merkkisiin autoihin, mutta meillä käy paljon myös Citroen, Renault, Toyota, Volkswagen, Skoda ja Audi merkkisiä autoja huollossa ja korjauksessa. Pystymme myös kirjaamaan useiden merkkien sähköisen huoltokirjan merkinnät.

Kuuntelemme aina asiakkaan tarpeet ja yhdessä valitsemme asiakkaalle sopivimmat tuotteet. Suomalaisen työn laatu ja edustamamme tuotemerkit takaavat turvallisia ja suorituskykyisiä kilometrejä.

Varaa öljynvaihto
Gummi ja Gylmä henkilökunta

Usein kysytyt kysymykset

Öljy ei ole moottorissa ikuista

Öljyn vanheneminen alkaa kun se otetaan moottorissa käyttöön. Esimerkiksi öljyn ominaisuuksia heikentävä hapettuminen etenee, vaikka autolla ei ajettaisi. Pääsääntöisesti moottoriöljyn vaihto kannattaa Suomen olosuhteissa tehdä 10-15tkm välein tai vähintään kerran vuodessa, mutta jos ajat vain lyhyitä matkoja ja kaupunkiajoa, voi olla parempi vaihtaa viimeistään 10tkm välein.

Moottoriöljyn tehtävä on voidella ja vähentää kitkaa moottorissa ja siten vähentää metalliosien kulumista. Moottorin öljytaso kannattaa pitää mittatikun yläviivassa eikä lähellä alaviivaa, koska silloin öljyä on vähän ja siihen kohdistuu suurempi rasitus kuin suurempaan määrään öljyä.

Ei ole aivan samaa mitä öljyä moottoriin laittaa ja siksi olemme valikoineet laadukkaat ja toimivat öljylaadut sinunkin autoosi. Myymme Mobil, Neste, Q8 ja Total-öljyt virallisten valmistajien tekemänä sekä valtuutettujen maahantuojien toimittamana. Näissäkin kannattaa välttää halpoja kopioita.

Auton mootoriöljyn vanheneminen alkaa kun se kaadetaan moottoriin ja moottori käynnistetään ensimmäisiä kertoja. Öljy kun lähtee kiertoon se monesti värjäytyy epäpuhtauksilla jo ensimmäisten kilometrien aikana ja silloin öljyn vanheneminen alkaa. Moottoriöljyn vaihto voi olla ajankohtaista jo 5tkm päästä kun aikaa on kulunut vuosi edellisestä vaihdosta, aika tekee kuitenkin tehtävänsä.

Huoltokirjasta näkee koska öljyt on vaihdettu edellisen kerran ja siitä joko vuosi tai 10-15tkm. Öljyä voi myös katsoa mittatikulla, onko sitä riittävästi tai että onko se kovin mustaa, mustunut öljy pitää vaihtaa mahdollisimman pian.

Auton valmistaja suosittelee moottoriin öljyn ja sen mukaan öljy pitää valita ja lisätessä öljyä vaihtovälillä, pitää varmistaa että laatu pysyy samana, jotta mahdollista sakkaantumista ei tapahdu. Mieluiten käyttää lisätessä täysin samaa öljyä mitä koneessa jo on.

Voi, mutta turha säästää muutaman euron osaa, kun se kuitenkin puhdistaa  öljyä ja on varmasti tehnyt tehtävänsä öljynvaihtovälillä, eikä ole suodatuskyvyltään enää samassa kunnossa.

Meillä vaihdetaan aina myös suodatin kun öljyt vaihdetaan.

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta!

arvostelu Googlessa
arvostelu Facebookissa

Jätä soittopyyntö

Voit myös jättää meille yhteydenotto­pyynnön

Jos sinua mietityttää öljynvaihdon tarpeellisuus, niin ota yhteyttä ja palaamme asiaan!