Aurauskulmien säätö Kaarinassa

Säädämme aurauskulmat vuosittain kalibroidulla nykyaikaisella laitteistolla, jolloin säädöt onnistuu tarkkaan, autonvalmistajan antaman ohjearvon mukaan. Tervetuloa!

Mitä me teemme

Nykyaikaiset laitteet

Teemme säätötyön nykyaikaisilla laitteilla, jotka kalibroidaan vuosittain ja laitteista löytyy lähes 100% Suomen autokannasta. 

Me säädämme myös monen lähellämme toimivan korjaamon autot, koska osaamme oikeasti työmme.

Aurauskulmiensäätö, ohjauskulmiensäätö, nelipyöräsuuntaus, kaikki käy, eli hyvällä työllä on monta nimeä, mutta suoriudumme työstä kunnialla ja autosi kulkee taas suoraan eikä renkaat kulu epätasaisesti. Väärä aurauskulma jarruttaa auton kulkua ja siten polttoainetta kuluu enemmän, sekä renkaiden reunat kuluu muuta osaa nopeammin. Tervetuloa siis säädättämään kulmat meille ja säästät rahaa.

Auto aurauskulmien säädössä Kaarinassa

12 kk korotonta maksuaikaa

Tiesitkö, että tarjoamme uskomattoman 12 kuukauden korottoman maksuajan kaikkiin ostoksiisi? Hanki tili helposti: lähetä vain tekstiviesti RENGAS numeroon 18311! Olipa tarpeenasi huolto, upouudet renkaat tai vanteet, meiltä löydät parhaat ratkaisut juuri sinulle.

Henkilökunta

Meillä hommat sujuu

Kaikki asentajamme on koulutettuja autoasentajia ja he osaa varmuudella säätää autosi renkaat oikeaan suuntaa!

Olet meille tervetullut, meiltä saat aina parasta ja luotettavaa Suomalaista palvelua.

Soita ja varaa aika
Gummi ja Gylmä henkilökunta

Usein kysytyt kysymykset

Mitä aurauskulmien säätö maksaa?

Aurauskulmien säätö maksaa vähemmän kuin kuluneista renkaista ja viallisista alustan osista johtuneet kulut, joten säätö kannattaa suorittaa mikäli vähänkään epäilet sen olevan tarpeen. Älä anna mainoksen hämätä. Pelkkää ”aurauskulmientarkastusta” ei ole olemassakaan. Tarjoamme siksi vain aurauskulmiensäätöä eikä pelkkää tarkastusta. Etuaurauksen säätö maksaa 80€ ja nelipyöräsäätö on 120€. Joskus jos auton alusta on kovin ruosteessa ja säätöä varten joutuu lämmittämään osat, joudumme veloittamaan lisämaksun kaasusta ja työhön menevästä ajasta.

Jos renkaan sisäreuna on kulunut enemmän kuin keskeltä, voi syynä olla joko liian alhainen ilmanpaine renkaissa tai eturenkaat harittaa. Auton kulkukulma voi olla myös muuttunut ja silloin renkaat kuluu epätasaisesti.

Aurausta on liikaa tai auton kulkukulma on muuttunut tai jokin alustan osa voi olla väljä, jolloin renkaat auraa liikaa. Jos rengas on selvästi kulunut reunoista enemmän kuin keskeltä, olet ajanut jo pitkään liian pienellä rengaspaineella.

Autoon on mahdollisesti vaihdettu alustan tai ohjauksen osia, ilman että aurauskulmia on säädetty tai säätö ei ole onnistunut. Tässä tapauksessa kannattaa auton ohjauskulmat säädättää meillä, sillä me varmistamme aina koeajolla että säätö on kunnossa.

Auto kulkee levottomasti ja sitä joutuu koko ajan ns ohjaamaan suoralla tiellä. Syynä voi olla raidetangon väljyys, jokin nivel on väljä tai jokin muu alusta ongelma. Alustassa on paljon kohtia joiden viallisuus voi aiheuttaa aurauskulmien väärän suunnan, siksi Meillä tarkastetaan aina mahdolliset viat ennen säätöön ryhtymistä. Viallisen osan vaihtamisesta sovitaan aina asiakkaan kanssa ennen säätämistä.

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta!

arvostelu Googlessa
arvostelu Facebookissa

Jätä tarjouspyyntö

Voit myös jättää meille tarjous­pyynnön

Kerro mahdollisimman tarkasti auton oireet ja jos jotain osia on vaihdettu alustasta.