Renkaat Kaarina

Meillä arvostetaan ennen kaikkea asiakkaidemme turvallisuutta. Renkaat ovat olennainen osa autosi turvallisuutta ja me haluamme varmistaa, että pääset liikkumaan luotettavalla ja turvallisella ajoneuvolla!

Mitä meiltä löytyy

Laaja valikoima suosituimpia rengasmerkkejä

Michelin, Continental, Kumho, Hankook, BFGoodrich, Kenda, Fortune, Sailun, Triangle, siinä muutama esimerkki valikoimassa olevista merkeistä.

Aurauskulmat eli nelipyöräsuuntaus tehdään luotettavalla, vuosittain kalibroidulla laitteistolla. Vetävä ohjaus tai renkaiden epätasainen kuluminen kertoo ohjauskulmien säädön tarpeesta.

Meiltä myös Michelin ja Shinko ym moottoripyörän renkaat asennettuna. Paljon ruohonleikkurin ja kottikärryn renkaita suoraan varastosta.

Mönkijän sekä mopoauton renkaat ja alumiinivanteet nopealla toimituksella.

Soita ja kysy rengaskokoa
Pino uusia auton renkaita hyllyllä

12 kk korotonta maksuaikaa

Tiesitkö, että tarjoamme uskomattoman 12 kuukauden korottoman maksuajan kaikkiin ostoksiisi? Hanki tili helposti: lähetä vain tekstiviesti RENGAS numeroon 18311! Olipa tarpeenasi huolto, upouudet renkaat tai vanteet, meiltä löydät parhaat ratkaisut juuri sinulle.

Henkilökunta

Meillä hommat sujuu

Gummi ja Gylmä henkilökunta

Usein kysytyt kysymykset

Miksi renkaat pitää olla hyvässä kunnossa? Miksi renkaat kannattaa vaihtaa uusiin jo ennen "sakkorajaa"?

Kuluneilla renkailla on jopa kolme kertaa uusia renkaita pidempi jarrutusmatka märällä kelillä. Tutkimusten mukaan myös vesiliirtoon ja sivuluisuun voi joutua selvästi normaaleja maantienopeuksia alemmissa vauhdeissa. Myös väärä ilmanpaine voi aiheuttaa vakavia vaaratilanteita.

Renkaan ”sakkoraja” on kesärenkaassa 1,6mm, jolloin rengas on menettänyt jo suurimman osan turvallisuudesta, esimerkiksi vesisateella rengas tuskin enää koskee tienpintaa yli 80kmh vauhdissa ja silloin kuluneesta renkaasta voi sanoa sen olevan hengenvaarallinen.

Markkinoilla on myös renkaita, joita ei testien mukaan pitäisi lainkaan myydä ja siksi olemmekin valikoineet myyntiin vain turvallisia renkaita.

Oletko koskaan ollut hallitsemattoman ajoneuvon kyydissä? Jos olet, niin tiedät kuinka pelottavaa on olla voimattomana matkustajana kahden tonnin metallilaatikossa ilman kontrollia tilanteesta. Vanhat ja huonossa kunnossa olevat, väärin ilmatut, epätasapainossa olevat tai sääolosuhteisiin soveltumattomat renkaat voi aiheuttaa ajaessa todellisia vaaratilanteita.

Jos rengas on selvästi kulunut reunoista enemmän kuin keskeltä, olet ajanut jo pitkään liian pienellä rengaspaineella. Jos ohjaus puoltaa, voi toisessa eturenkaassa olla vähemmin ilmaa kuin toisessa. Jos matka-ajossa kuluu normaalia enemmän polttoainetta voi kaikissa renkaissa olla liian alhainen ilmanpaine.

Merkki rengasvauriosta voi näkyä renkaan kyljen kulumisesta, niin että renkaan tekstit on kuluneet tai vaurioituneet, silloin kannattaa tulla nopeasti meille arvioimaan renkaan kunto.

Jos renkaan kylkeen muodostuu patti tai palkeenkieli, kannataa tulla näyttämään sitä jolloin ammattilainen arvio vaurion. Kylkivaurio voi tulla esimerkiksi jalkakäytävän reunaa vasten rengasta hieromalla tai routareikään kovalla vauhdilla ajaminen.

Jos renkaan ulko- tai sisäreuna on kulunut jo loppuun tai uusi rengas menee reunasta ”hieman karkeaksi” ajossa, on syytä heti tulla teettämään meillä nelipyöräsuuntaus, koska meillä on joka vuosi kalibroitu suuntauslaitteisto.

Kaikki autot on vähän yksilöitä ja moneen autoon löytyy vielä eri kokoisia renkaita. Helppona nyrkkisääntönä ja ohjeena voi pitää renkaan tuumakoon mukaisen annettavan ohjeen. Henkilöautossa on esim. 14″ vanteet on hyvä paine 2,4bar, 15″ vanteet niin 2,5bar, 16″ vanteet niin 2,6bar, 17″ menee 2.7bar ja niin edelleen. Tätä ohjetta kun noudatat et voi paljon olla väärässä ja renkaat eivät voi paineen vuoksi kulua käyttökelvottomaksi.

Painemittareissa on myös paljon eroa, meillä on luotettava mittari aina käytössä, mutta jos mittaria pudottelee tai muuten huonosti käsittelee, voi sen näyttö vääristää.

Henkilöauton kausivaihto 36€, SUV kausivaihto 40€, pakettiauton kausivaihto 46€ ja asuntoauton 60€.

Uusien renkaiden vaihto vanteille, tasapainotus ja allevaihto on 120-160€, koosta ja mallista riippuen.

Alla olevan renkaan tasapainotus 15€/kpl ja renkaan korjaus 45€.

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta!

arvostelu Googlessa
arvostelu Facebookissa

Jätä tarjouspyyntö

Anna meidän huolehtia renkaidesi turvallisuudesta

Meiltä löydät myynnistä lähes kaikki rengasmerkit, kesärenkaat sekä talvirenkaat aina edulliseen hintaan.