Jarruremontti Kaarinassa

Jarruremontit ja jarrujen korjaus/huoltotyöt, meillä onnistuu kaikki jarruihin liittyvät korjaukset.

Kaikki jarrutyöt

Jarrut vaativat säännöllistä huomiota

Yksi suurista ja tärkeimmistä auton huoltokohteista ovat auton jarrut. Jarruosat kestävät autossa pitkään, mutta yleisimpänä on joko jarrupalojen tai -nesteen vaihto. Pääsääntöisesti palat vaihdetaan, kun kulutuspinta alkaa olla loppu ja jarruneste määräaikaishuollossa tai vesipitoisuuden noustessa liian korkeaksi.

Suuremmasta jarruremontista puhuttaessa on yleensä kyse jarrulevyjen ja palojen vaihdosta. Levyjen kuluminen johtuu yleensä paljosta kaupunkiajosta tai normaalia räväkämmästä ajotavasta. Myös vähäinen ajomäärä voi johtaa levyjen ruostumiseen ja jarrujen jumittumiseen, jolloin voi jarrusylinteri jumittua ja se saattaa johtaa vaihtamistarpeeseen. Me pystymme vaihtamaan kaikki jarruosat, aina jarrupaloista, jarruputkiin ja sylintereihin asti.

Mitä jarruremontti maksaa?

Halvimmillaan palat on alkaen parikymppiä ja niiden vaihtamiseen menee noin puoli tuntia. Jarrulevyjä on monen laatuisia, kuten palojakin, mutta kaikkein halvimmat kannattaa jättää hyllyyn ja siksi valitsemme tuotteet aina keskihinnasta ylöspäin.

Auton jarrujen huolto

12 kk korotonta maksuaikaa

Tiesitkö, että tarjoamme uskomattoman 12 kuukauden korottoman maksuajan kaikkiin ostoksiisi? Hanki tili helposti: lähetä vain tekstiviesti RENGAS numeroon 18311! Olipa tarpeenasi huolto, upouudet renkaat tai vanteet, meiltä löydät parhaat ratkaisut juuri sinulle.

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta!

arvostelu Googlessa
arvostelu Facebookissa

Jätä tarjouspyyntö

Voit myös jättää meille tarjous­pyynnön

Kerro mahdollisimman tarkasti auton oireet ja jos jotain osia on vaihdettu alustasta.