Autohuolto Kaarina

Auton huoltaminen varmistaa auton pitkän iän ja turvallisen kunnon. Autoa huoltamalla vältyt monelta korjaukselta, mutta jos auto vaatii korjausta, olemme luotettava, kotimainen kumppani sinulle ja autollesi. Mobil-, Neste- ja Q8-öljyt, MANN- ja Hengst-suodattimet, Brembo ja Champion jarruosat, Bosch ja NGK tulpat ym tarvikkeet takaavat, että matkasi jatkuu turvallisesti.

Olemme myös kierrätyspiste, voit tuoda meille auton akut, renkaat sekä vanteet ilmaiseksi.

Mitä me teemme

Huollamme ja korjaamme lähes kaikkia automerkkejä

Meillä onnistuu öljynvaihto, jarruremontti ja vaihteiston huuhtelu öljynvaihto. Akun vaihto odottaessa, yleisimmät akut löytyy suoraan varastosta. Meillä asentajat hallitsee, niin vanhemmat, kuin uudemmatkin autot ja meillä on nykyaikaiset testauslaitteet, joilla selvitämme hankalatkin viat. Oli autosi uusi tai vanha, huoltoa ei kannata jättää tekemättä. Noudatamme työssämme, sekä varaosissa tiukkoja laatukriteerejä. Hyvin tehty huolto vaikuttaa turvallisuuteen ja auton jälleenmyyntiarvoon. Käytämme Autodataa huollon ohjelmana ja käymme kaikki huolto-ohjelmaan kuuluvat kohdat tunnollisesti läpi. Huollon aikana huomatut, mahdolliset korjaustarpeet kerromme aina auton luovutuksen yhteydessä tai soitamme ja sovimme lisätöistä aina erikseen. Pelkän vian kartoitus maksaa min. 40€, joka hyvitetään loppulaskussa, jos auto korjataan meillä.

Suomalaisen Työn Liitto myöntää Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlipun saaneella yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus sekä Suomessa toimiva johto, ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa. Suosi siis Suomalaista palvelua!

Gummi ja Gylmä automekaanikko työssään
Toimiva auton ilmastointi puhaltamassa viileää ja lämmintä

Auton ilmastointi kuntoon

Kesällä on mukavaa kun ilmastointi toimii oikein

Ilmastoinnin kunto kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella aina 2 vuoden välein, jotta järjestelmässä on riittävä määrä kylmäainetta ja että vuotoja ei ole. Jos ilmastointihuolto toteutetaan määräajoin, vältytään suurilta korjauskuluilta. Korjauskulut on monesti jopa kymmenkertaiset huoltoon nähden. Jos järjestelmä kuitenkin jostain syystä menee rikki onnistuu meiltä myös autoilmastoinnin korjaus. Ilmastointihuolloissa käytämme, huollettua ja kalibroituja huoltolaitteita. Myös uusi kylmäainehuolto onnistuu uudella BrainBee R1234yf huoltolaitteella.

12 kk korotonta maksuaikaa

Tiesitkö, että tarjoamme uskomattoman 12 kuukauden korottoman maksuajan kaikkiin ostoksiisi? Hanki tili helposti: lähetä vain tekstiviesti RENGAS numeroon 18311! Olipa tarpeenasi huolto, upouudet renkaat tai vanteet, meiltä löydät parhaat ratkaisut juuri sinulle.

Henkilökunta

Meillä hommat sujuu

Juhalla on kymmenien vuosien kokemus autohuolloista ja korjauksista, myös ilmastointien korjaukset onnistuu vankalla ammattitaidolla. Jakopään hihnanvaihdot onnistuu monista merkeistä, eikä kytkinremontti aiheuta ongelmaa! Juhan tunteekin moni meidän asiakas ja välillä pyytää aikaa tutulle korjaajalle.

Valtteri on autoalan ammattilainen jolta onnistuu huollot ja korjaukset monen merkkisiin autoihin.

Kuuntelemme aina asiakkaan tarpeet ja yhdessä valitsemme asiakkaalle sopivimmat tuotteet. Työmme laatu ja edustamamme tuotemerkit takaavat turvallisia ja suorituskykyisiä kilometrejä. Vianetsintä maksaa aina min. 40€, joka hyvitetään korjauslaskussa, mikäli vika korjataan meillä.

Gummi ja Gylmä henkilökunta

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta!

arvostelu Googlessa
arvostelu Facebookissa

Jätä tarjouspyyntö

Voit myös jättää meille tarjous­pyynnön

Anna kaikki tiedot mahdollisimman tarkkaan, jotta voimme laskea hintaa huollolle. Kerro myös millä aikataululla haluat huollon.