Äänestä meidät vuoden asiakaspalveluyritykseksi!
Gummi ja Gylmä Autokorjaamo Kaarina logo

Renkaat Kaarina

Kesärengasta vielä paljon varastossa, joten kannattaa tulla ostoksille. Nyt paljon kesärengaspoistoja 17″-19″ koossa olevia kesärenkaita pois talvirenkaiden alta. Osa talvirenkaista on jo saapunut, joten tule varaamaan omasi!

Meillä arvostetaan ennen kaikkea asiakkaidemme turvallisuutta. Renkaat ovat olennainen osa autosi turvallisuutta ja me haluamme varmistaa, että pääset liikkumaan luotettavalla ja turvallisella ajoneuvolla!

Laaja valikoima suosituimpia rengasmerkkejä

Michelin, Continental, Kumho, Hankook, BFGoodrich, Cordiant, Nordexx, Sailun, Nokian, Triangle, Goodyear siinä muutama esimerkki valikoimassa olevista merkeistä.

Aurauskulmat eli nelipyöräsuuntaus tehdään luotettavalla, vuosittain kalibroidulla laitteistolla. Vetävä ohjaus tai renkaiden epätasainen kuluminen kertoo ohjauskulmien säädön tarpeesta.

Meiltä myös Michelin ja Shinko ym moottoripyörän renkaat asennettuna. Paljon ruohonleikkurin ja kottikärryn renkaita suoraan varastosta.

Mönkijän sekä mopoauton renkaat ja alumiinivanteet nopealla toimituksella.

Miksi renkaat pitää olla hyvässä kunnossa? Miksi renkaat kannattaa vaihtaa uusiin jo ennen "sakkorajaa"?

Kuluneilla renkailla on jopa kolme kertaa uusia renkaita pidempi jarrutusmatka märällä kelillä. Tutkimusten mukaan myös vesiliirtoon ja sivuluisuun voi joutua selvästi normaaleja maantienopeuksia alemmissa vauhdeissa. Myös väärä ilmanpaine voi aiheuttaa vakavia vaaratilanteita.

Renkaan ”sakkoraja” on kesärenkaassa 1,6mm, jolloin rengas on menettänyt jo suurimman osan turvallisuudesta, esimerkiksi vesisateella rengas tuskin enää koskee tienpintaa yli 80kmh vauhdissa ja silloin kuluneesta renkaasta voi sanoa sen olevan hengenvaarallinen.

Markkinoilla on myös renkaita, joita ei testien mukaan pitäisi lainkaan myydä ja siksi olemmekin valikoineet myyntiin vain turvallisia renkaita.

Epäiletkö renkaidesi kuntoa?

Ole rohkeasti yhteydessä meihin, sillä meiltä saat varmasti puolueetonta tietoa renkaista.

Oletko koskaan ollut hallitsemattoman ajoneuvon kyydissä? Jos olet, niin tiedät kuinka pelottavaa on olla voimattomana matkustajana kahden tonnin metallilaatikossa ilman kontrollia tilanteesta. Vanhat ja huonossa kunnossa olevat, väärin ilmatut, epätasapainossa olevat tai sääolosuhteisiin soveltumattomat renkaat voi aiheuttaa ajaessa todellisia vaaratilanteita. 

Jos rengas on selvästi kulunut reunoista enemmän kuin keskeltä, olet ajanut jo pitkään liian pienellä rengaspaineella. Jos ohjaus puoltaa, voi toisessa eturenkaassa olla vähemmin ilmaa kuin toisessa. Jos matka-ajossa kuluu normaalia enemmän polttoainetta voi kaikissa renkaissa olla liian alhainen ilmanpaine.

Merkki rengasvauriosta voi näkyä renkaan kyljen kulumisesta, niin että renkaan tekstit on kuluneet tai vaurioituneet, silloin kannattaa tulla nopeasti meille arvioimaan renkaan kunto.

Jos renkaan kylkeen muodostuu patti tai palkeenkieli, kannataa tulla näyttämään sitä jolloin ammattilainen arvio vaurion. Kylkivaurio voi tulla esimerkiksi jalkakäytävän reunaa vasten rengasta hieromalla tai routareikään kovalla vauhdilla ajaminen.

Jos renkaan ulko- tai sisäreuna on kulunut jo loppuun tai uusi rengas menee reunasta ”hieman karkeaksi” ajossa, on syytä heti tulla teettämään meillä nelipyöräsuuntaus, koska meillä on joka vuosi kalibroitu suuntauslaitteisto.

Kaikki autot on vähän yksilöitä ja moneen autoon löytyy vielä eri kokoisia renkaita. Helppona nyrkkisääntönä ja ohjeena voi pitää renkaan tuumakoon mukaisen annettavan ohjeen. Henkilöautossa on esim. 14″ vanteet on hyvä paine 2,4bar, 15″ vanteet niin 2,5bar, 16″ vanteet niin 2,6bar, 17″ menee 2.7bar ja niin edelleen. Tätä ohjetta kun noudatat et voi paljon olla väärässä ja renkaat eivät voi paineen vuoksi kulua käyttökelvottomaksi.

Painemittareissa on myös paljon eroa, meillä on luotettava mittari aina käytössä, mutta jos mittaria pudottelee tai muuten huonosti käsittelee, voi sen näyttö vääristää. 

Henkilöauton kausivaihto on 36€, SUV kausivaihto on 40€ ja pakettiauton kausivaihto on 46€.

Uusien renkaiden vaihto vanteille, tasapainotus ja allevaihto on 100-120€, koosta ja mallista riippuen.

Alla olevan renkaan tasapainotus 15€/kpl ja renkaan korjaus 45€.

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta.

Sää laitot mulle hyvät gummit ja piristit mun koolerin gylmäaineet. Sun pitäs viel lisätä virman nimeen giilto ku mä huomasi et kaaran saa glitramaan sun käsis.

Aki Veijalainen

Renkaat tuli tasapainoon vasta täällä käydessä, asiantuntevaa palvelua. Suosittelen.

Ville Komulainen

Kävin vuosi sitten kerran haastavan rengastyön kanssa ja palvelu oli asiantuntevaa ja avuliasta. Halusin asentaa vanhat renkaat vanteille, mutta vanhojen kudosvauriorenkaiden vuoksi hankin lopulta uudet renkaat. Kudosvauriosta johtunut ylimääräinen tasapainoitustyön veloitus oli hyvin kohtuullinen, joten päädyin tekemään lisäostoksia, joka hoitui myös todella mallikkaasti.

Marko Kuningas

Jos tarvitset hyviä neuvoja renkaiden hankintaan, Markulta niitä saa ja vielä rehellisesti.

Eero Mäkitalo

Asiantuntevaa ja TODELLA ystävällistä palvelua, edullisin hinnoin! Suosittelen lämpimästi!

Mikael

Nopeaa, laadukasta ja joustavaa palvelua👍🏻

Artturi

Parasta palvelua päiväntasaajan tällä puolen ❤️ Toisesta puolesta en tiiä, kunnen oo käyny 😁

Kristiina

Asiallinen ja ammattitaitoinen Markku! Sopuhintaisia renkaita ja nopeaa palvelua. Kylmälaitteiden täyttöä myös sujuvasti taidokkaasti. Tullaan uudelleen!!

Heidi Tapala

Ammattitaitoinen henkilökunta

Markulla on yli kuudentoista vuoden kokemus rengasalalta, yli miljoona kilometriä ammattikuljettajana sekä nastarenkaiden testaajana usean vuoden ajalta ja jatkuva kehityksen seuraaminen takaa ammattitaidon. Kun kyse on renkaista ja vanteista, kyse ei ole pelkästään ulkonäöstä vaan kyse on myös turvallisuudesta ja silloin ei työn laadusta tingitä.

Juhalla on kymmenien vuosien kokemus autohuolloista ja korjauksista, erikoistuntemus Mersut.

Aapo on taas nuori, mutta vahvuuksina mies on tarkka ja tunnollinen, jolloin huollot tehdään huolto-ohjelman mukaisesti, eikä yhtäkään kohtaa jätetä huoltamatta. Aapon harrastuksiin kuuluu Amerikkalaiset autot ja vähän niitä saksalaisiakin on tullut ”kynittyä”. Aapon näkee hyvin todennäköisesti ajavan sitä Jenkkiä!

Kuuntelemme aina asiakkaan tarpeet ja yhdessä valitsemme asiakkaalle sopivimmat tuotteet. Suomalaisen työn laatu ja edustamamme tuotemerkit takaavat turvallisia ja suorituskykyisiä kilometrejä.

Olemme Suomen Rengaskierrätyksen vastaanottopiste, joten meille voit tuoda vanhat renkaasi kierrätykseen.

Anna meidän huolehtia renkaidesi turvallisuudesta

Meiltä löydät myynnistä lähes kaikki rengasmerkit, kesärenkaat sekä talvirenkaat aina edulliseen hintaan. 

×