Äänestä meidät vuoden asiakaspalveluyritykseksi!
Gummi ja Gylmä Autokorjaamo Kaarina logo

Rengashotelli Kaarina

Säästä kodin varastotilaa ja jätä renkaasi kausisäilytykseen oikeisiin olosuhteisiin.

Meillä renkaasi on 5-tähden hoidossa ja niitä kohdellaan arvoisellaan tavalla.

Vapaita paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa!

Laaja valikoima suosituimpia rengasmerkkejä

Rengashotelli on kätevä ratkaisu renkaiden kausisäilytykseen, kun aikaa ja tilaa on vähän etkä halua murehtia renkaiden ylläpidosta ja säilytyksestä. Renkaat on paloarkaa tavaraa ja siksi niiden säilyttäminen kannattaa jättää ammattilaiselle. Renkaiden säilytys on usein myös kiellettyä taloyhtiöiden kellarissa, juuri niiden paloherkkyyden vuoksi. Varoittavia esimerkkejä on kun renkaita on palanut ja niiden sammuttaminen on erittäin vaikeaa, joten siksi niitä ei suositella säilytettävän asuintiloissa.

Myös vanteiden korjaus onnistuu säilytyskauden aikana, joten ilmoita vaihdon yhteydessä viallisesta vanteesta niin korjaamme sen säilytyksen aikana.

Kausisäilytykseemme kuuluu aina:

Helppokäyttöinen sähköinen ajanvaraus

Renkaiden ja vanteiden käsinpesun ansiosta renkaasi kiiltää

Renkaat pestään huolellisesti ja hellävaraisesti. Usein autoissa on hienot ja kalliit vanteet, varsinkin kesäkäytössä ja silloin niitä ei kannata antaa pestä koneessa, joten pesemme kaikki käsin.

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta.

Sää laitot mulle hyvät gummit ja piristit mun koolerin gylmäaineet. Sun pitäs viel lisätä virman nimeen giilto ku mä huomasi et kaaran saa glitramaan sun käsis.

Aki Veijalainen

Renkaat tuli tasapainoon vasta täällä käydessä, asiantuntevaa palvelua. Suosittelen.

Ville Komulainen

Kävin vuosi sitten kerran haastavan rengastyön kanssa ja palvelu oli asiantuntevaa ja avuliasta. Halusin asentaa vanhat renkaat vanteille, mutta vanhojen kudosvauriorenkaiden vuoksi hankin lopulta uudet renkaat. Kudosvauriosta johtunut ylimääräinen tasapainoitustyön veloitus oli hyvin kohtuullinen, joten päädyin tekemään lisäostoksia, joka hoitui myös todella mallikkaasti.

Marko Kuningas

Jos tarvitset hyviä neuvoja renkaiden hankintaan, Markulta niitä saa ja vielä rehellisesti.

Eero Mäkitalo

Asiantuntevaa ja TODELLA ystävällistä palvelua, edullisin hinnoin! Suosittelen lämpimästi!

Mikael

Nopeaa, laadukasta ja joustavaa palvelua👍🏻

Artturi

Parasta palvelua päiväntasaajan tällä puolen ❤️ Toisesta puolesta en tiiä, kunnen oo käyny 😁

Kristiina

Asiallinen ja ammattitaitoinen Markku! Sopuhintaisia renkaita ja nopeaa palvelua. Kylmälaitteiden täyttöä myös sujuvasti taidokkaasti. Tullaan uudelleen!!

Heidi Tapala

Ammattitaitoinen henkilökunta

Meillä vakituinen henkilökunta hoitaa suuren osan renkaanvaihdoista, mutta käytämme myös sesonkiapua ja edellytämme kaikilta yhtä tarkkaa ja hyvää taitoa. 

Renkaat asennetaan aina tarkkaan paikalle, mutterit ja pultit alkuun käsin, jonka jälkeen koneella vain kevyesti. Alumiinivanteet osaava henkilökunta kiristää aina momenttiavaimella oikeaan momenttiin ja teräsvanteet niille kuuluvilla momenttisauvoilla.

Varaa paikkasi vielä,
kun tilaa riittää

Rengashotellimme on todella suosittu palvelu ja siksi kannattaa varata paikka ajoissa, vaikka heti.

×