Gummi ja Gylmä Autokorjaamo Kaarina logo

Autohuolto

Auton huoltaminen varmistaa auton pitkän iän ja turvallisen kunnon. Autoa huoltamalla vältyt monelta korjaukselta, mutta jos auto vaatii korjausta, olemme luotettava, kotimainen kumppani sinulle ja autollesi.

Olemme myös kierrätyspiste mm auton akkujen ja renkaiden sekä vanteiden tuonti meille on ilmaista.

Huollamme ja korjaamme lähes kaikkia automerkkejä.

Meillä onnistuu öljynvaihto, jarruremontti ja vaihteiston huuhtelu öljynvaihto. Akun vaihto odottaessa, yleisimmät akut löytyy suoraan varastosta. Meillä asentajat hallitsee, niin vanhemmat, kuin uudemmatkin autot ja meillä on nykyaikaiset testauslaitteet, joilla selvitämme hankalatkin viat. Oli autosi uusi tai vanha, huoltoa ei kannata jättää tekemättä. Noudatamme työssämme sekä varaosissa tiukkoja laatukriteerejä. Hyvin tehty huolto vaikuttaa turvallisuuteen ja auton jälleenmyyntiarvoon. Käytämme Autodataa huollon ohjelmana ja käymme kaikki huolto-ohjelmaan kuuluvat kohdat tunnollisesti läpi. Huollon aikana mahdolliset korjaustarpeet kerromme auton luovutuksen yhteydessä tai soitamme ja sovimme lisätöistä aina erikseen.

Mobil- ja Q8-öljyt, MANN-suodattimet, Brembo ja Champion jarruosat, Bosch ja NGK tulpat ym tarvikkeet takaavat että matkasi jatkuu turvallisesti.

Gummi ja Gylmä automekaanikko työssään

Kesällä on mukavaa kun ilmastointi toimii oikein.

Ilmastoinnin kunto kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella 2-3 vuoden välein, jotta järjestelmässä on riittävä määrä kylmäainetta ja että vuotoja ei ole. Jos ilmastointi huolletaan määräajoin vältytään suurilta korjauskuluilta. Korjauskulut on monesti jopa kymmenkertaiset huoltoon nähden. Ilmastointihuolloissa käytämme, huollettua ja kalibroituja huoltolaitteita. Myös uusi kylmäainehuolto onnistuu uudella BrainBee R1234yf huoltolaitteella.

  • R134a ilmastointihuolto 59€

    Hinta sisältää 300g R134a kylmäainetta ja väriaineellisen öljyn. Ylimenevä kylmäaine menekin mukaan 10€/100g.

  • R1234yf uudenauton ilmastointihuolto 59€

    Hinta sisältää huollon, kompresssoriöljyn ja väriaineen. Kylmäaine 3€/10g.

  • Ilmastointijärjestelmän vuodonetsintä eli typpiponnistus 45€

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta.

Sää laitot mulle hyvät gummit ja piristit mun koolerin gylmäaineet. Sun pitäs viel lisätä virman nimeen giilto ku mä huomasi et kaaran saa glitramaan sun käsis.

Aki Veijalainen

Renkaat tuli tasapainoon vasta täällä käydessä, asiantuntevaa palvelua. Suosittelen.

Ville Komulainen

Kävin vuosi sitten kerran haastavan rengastyön kanssa ja palvelu oli asiantuntevaa ja avuliasta. Halusin asentaa vanhat renkaat vanteille, mutta vanhojen kudosvauriorenkaiden vuoksi hankin lopulta uudet renkaat. Kudosvauriosta johtunut ylimääräinen tasapainoitustyön veloitus oli hyvin kohtuullinen, joten päädyin tekemään lisäostoksia, joka hoitui myös todella mallikkaasti.

Marko Kuningas

Jos tarvitset hyviä neuvoja renkaiden hankintaan, Markulta niitä saa ja vielä rehellisesti.

Eero Mäkitalo

Asiantuntevaa ja TODELLA ystävällistä palvelua, edullisin hinnoin! Suosittelen lämpimästi!

Mikael

Nopeaa, laadukasta ja joustavaa palvelua👍🏻

Artturi

Parasta palvelua päiväntasaajan tällä puolen ❤️ Toisesta puolesta en tiiä, kunnen oo käyny 😁

Kristiina

Asiallinen ja ammattitaitoinen Markku! Sopuhintaisia renkaita ja nopeaa palvelua. Kylmälaitteiden täyttöä myös sujuvasti taidokkaasti. Tullaan uudelleen!!

Heidi Tapala

Ammattitaitoinen henkilökunta

Markulla on vuosien kokemus ilmastointihuollosta ja vianetsinnästä ja Markku on jo toista vuotta tehnyt uudella R1234yf kylmäaineella huoltoja.

Juhalla on kymmenien vuosien kokemus autohuolloista ja korjauksista, myös ilmastointien korjaukset onnistuu vankalla ammattitaidolla. Jakopään hihnanvaihdot onnistuu monista merkeistä ja kytkinremppa ei aiheuta ongelmaa! Juhan tunteekin moni meidän asiakas ja välillä pyytää aikaa tutulle korjaajalle.

Aapo on gylmän viileästi korjannut useita autoja ja ilmastointien korjaukset onnistuu siinä missä kaikki muukin. Aapo hoitaa myös vaikeimmat testaus ja diagnostiikkatehtävät ja hän onkin käynyt viimeisimmän Bosch-testilaitekoulutuksen. Aapo on tunnollinen ja ahkera työntekijä joka valittiin vuoden työntekijäksi 2020.

Valtteri, meidän ”baarin” asiakaspalvelija, on autoalan ammattilainen joka myy, huoltaa ja korjaa, eli kaikki onnistuu.

Kuuntelemme aina asiakkaan tarpeet ja yhdessä valitsemme asiakkaalle sopivimmat tuotteet. Työmme laatu ja edustamamme tuotemerkit takaavat turvallisia ja suorituskykyisiä kilometrejä.

Jätä tarjouspyyntö autosi huollosta.

Anna kaikki tiedot mahdollisimman tarkkaan jotta voimme laskea hintaa huollolle. Kerro myös millä aikataululla haluat huollon.

× Kuinka voimme palvella sinua?