Gummi ja Gylmä Autokorjaamo Kaarina logo

Aurauskulmien säätö Kaarinassa

Säädämme aurauskulmat vuosittain kalibroidulla nykyaikaisella laitteistolla, jolloin säädöt onnistuu tarkkaan, autonvalmistajan antaman ohjearvon mukaan. Tervetuloa!

Nykyaikaiset laitteet

Teemme säätötyön nykyaikaisilla laitteilla, jotka kalibroidaan vuosittain ja laitteista löytyy lähes 100% Suomen autokannasta. 

Me säädämme myös monen lähellämme toimivan korjaamon autot, koska osaamme oikeasti työmme.

Aurauskulmiensäätö, ohjauskulmiensäätö, nelipyöräsuuntaus, kaikki käy, eli hyvällä työllä on monta nimeä, mutta suoriudumme työstä kunnialla ja autosi kulkee taas suoraan eikä renkaat kulu epätasaisesti. Väärä aurauskulma jarruttaa auton kulkua ja siten polttoainetta kuluu enemmän, sekä renkaiden reunat kuluu muuta osaa nopeammin. Tervetuloa siis säädättämään kulmat meille ja säästät rahaa.

Mitä aurauskulmien säätö maksaa?

Aurauskulmien säätö maksaa kuitenkin vähemmän kuin kuluneista renkaista ja viallisista alustan osista johtuneet kulut, joten säätö kannattaa suorittaa mikäli vähänkään epäilet sen olevan tarpeen. Älä anna mainoksen hämätä. Pelkkää ”aurauskulmientarkastusta” ei ole olemassakaan. Tarjoamme siksi vain aurauskulmiensäätöä eikä pelkkää tarkastusta. Etuaurauksen säätö maksaa 80€ ja nelipyöräsäätö on 120€. Joskus jos auton alusta on kovin ruosteessa ja säätöä varten joutuu lämmittämään osat, joudumme veloittamaan lisämaksun kaasusta ja työhön menevästä ajasta.

Milloin on hyvä hakeutua aurauskulmien säätöön?

Tässä muutamia syitä, jolloin pyöränkulmien suuntaus olisi hyvä tehdä.

Jos renkaan sisäreuna on kulunut enemmän kuin keskeltä, voi syynä olla joko liian alhainen ilmanpaine renkaissa tai eturenkaat harittaa. Auton kulkukulma voi olla myös muuttunut ja silloin renkaat kuluu epätasaisesti.

Aurausta on liikaa tai auton kulkukulma on muuttunut tai jokin alustan osa voi olla väljä, jolloin renkaat auraa liikaa. Jos rengas on selvästi kulunut reunoista enemmän kuin keskeltä, olet ajanut jo pitkään liian pienellä rengaspaineella.

Autoon on mahdollisesti vaihdettu alustan tai ohjauksen osia, ilman että aurauskulmia on säädetty tai säätö ei ole onnistunut. Tässä tapauksessa kannattaa auton ohjauskulmat säädättää meillä, sillä me varmistamme aina koeajolla että säätö on kunnossa.

Auto kulkee levottomasti ja sitä joutuu koko ajan ns ohjaamaan suoralla tiellä. Syynä voi olla raidetangon väljyys, jokin nivel on väljä tai jokin muu alusta ongelma. Alustassa on paljon kohtia joiden viallisuus voi aiheuttaa aurauskulmien väärän suunnan, siksi Meillä tarkastetaan aina mahdolliset viat ennen säätöön ryhtymistä. Viallisen osan vaihtamisesta sovitaan aina asiakkaan kanssa ennen säätämistä.

Meillä asiakastyytyväisyys on merkki onnistumisesta.

Sää laitot mulle hyvät gummit ja piristit mun koolerin gylmäaineet. Sun pitäs viel lisätä virman nimeen giilto ku mä huomasi et kaaran saa glitramaan sun käsis.

Aki Veijalainen

Renkaat tuli tasapainoon vasta täällä käydessä, asiantuntevaa palvelua. Suosittelen.

Ville Komulainen

Kävin vuosi sitten kerran haastavan rengastyön kanssa ja palvelu oli asiantuntevaa ja avuliasta. Halusin asentaa vanhat renkaat vanteille, mutta vanhojen kudosvauriorenkaiden vuoksi hankin lopulta uudet renkaat. Kudosvauriosta johtunut ylimääräinen tasapainoitustyön veloitus oli hyvin kohtuullinen, joten päädyin tekemään lisäostoksia, joka hoitui myös todella mallikkaasti.

Marko Kuningas

Jos tarvitset hyviä neuvoja renkaiden hankintaan, Markulta niitä saa ja vielä rehellisesti.

Eero Mäkitalo

Asiantuntevaa ja TODELLA ystävällistä palvelua, edullisin hinnoin! Suosittelen lämpimästi!

Mikael

Nopeaa, laadukasta ja joustavaa palvelua👍🏻

Artturi

Parasta palvelua päiväntasaajan tällä puolen ❤️ Toisesta puolesta en tiiä, kunnen oo käyny 😁

Kristiina

Asiallinen ja ammattitaitoinen Markku! Sopuhintaisia renkaita ja nopeaa palvelua. Kylmälaitteiden täyttöä myös sujuvasti taidokkaasti. Tullaan uudelleen!!

Heidi Tapala

Ammattitaitoinen henkilökunta

Kaikki asentajamme on koulutettuja autoasentajia ja he osaa varmuudella säätää autosi renkaat  oikeaan suuntaa!

Olet meille tervetullut, meiltä saat aina parasta ja luotettavaa Suomalaista palvelua.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön

Kerro mahdollisimman tarkasti auton oireet ja jos jotain osia on vaihdettu alustasta.

×